4 posts
• Page 1 of 1
Məndə belə bir şey oldu
Məndə belə bir şey oldu ki, əvvəlcə ümumiyyətlə bu online lotereya işlərinə inanmırdım. Həmişə deyirdim, yalandı, pul itkisidi. Bir dəfə dostlar toplaşmışdı, söhbət düşdü və biri telefonla hansısa platformadan 3 manatla 150 manat qazandığını göstərdi. Mən də dedim ki, bir dəfə yoxlayım, görüm nədi. İlk dəfə 5 manat atdım, heç nə çıxmadı, dedim gözlədiyim kimi. Amma ikinci dəfə uduş oldu – çox böyük yox, amma həyəcanı hiss etdim. Sonra hər dəfə girəndə bir az ürəyim çırpınır, baxıram görüm növbəti nə olacaq. İndi də ehtiyatla oynayıram, amma etiraf edim ki, insanın içində bir az ümid olur, elə bil birdən nəsə dəyişəcək.
Re: Məndə belə bir şey oldu
Səndəki vəziyyət çox tanış gəldi. Mən də əvvəllər bu cür saytlara şübhə ilə baxırdım. Düşünürdüm ki, hamısı sadəcə insanları cəlb edib pullarını almaq üçündür. Amma bir dəfə işdəki usta mənə göstərdi ki, o artıq bir neçə dəfə uduş edib, özü də kartına rahat pul çəkib. Açığı, onda maraqlandım, sonra başladım bir az araşdırmaq. Çox saytlara baxdım, amma bir çoxunda ya qaranlıq detallar var idi, ya da çox yavaş işləyirdi. Sonda bir dostun tövsiyəsi ilə bu saytını yoxladım. Əsas fərqi onda gördüm ki, istifadəçi interfeysi rahatdı, qazancları göstərən bölmə şəffafdı və ən əsası – qazananda pulu gecikdirmədən verir. Mənim üçün bu çox önəmlidi. Orda həm gündəlik lotolar var, həm də böyük jackpot oyunları. Mən şəxsən kiçik məbləğlərlə oynayıram, çünki risk var. Amma bir neçə dəfə 20-30 manatlıq uduşlarım olub, özü də heç gözləmədiyim vaxtda. Hətta bir dəfə səhər işə tələsirdim, yola çıxmamış kliklədim – 15 manat gəldi. Adamda elə bir ruhlanma olur ki, izah etmək olmur. Əsas odur ki, gözləməməlisən, hər şey təsadüfən olur, amma sistemin özü etibarlı işləyir. Kim bu işə maraqlıdırsa, məncə, düzgün yerdən başlamalıdı.
Həmişə maraqlı gəlir ki, bu cür şeylərdə insanın duyğuları necə dəyişir. Əvvəl bir az qorxu olur, sonra adrenalin, sonra da ya sevinirsən, ya peşman olursan. Bir kliklə həyatının dəyişəcəyinə inanmaq istəyi çox insanda var, amma unutmamaq lazımdı ki, təsadüf hər şeyin içindədir. Bəzən bu təsadüf bizi güldürür, bəzən də düşündürür. Hər şeyin dozada olmağı vacibdi
We offer tailored to specific audiences and niches. Whether you're targeting a mainstream market or a niche community, we can build a dating app that aligns with your business goals and user needs.

4 posts
• Page 1 of 1