2 posts
• Page 1 of 1
GoPro — яка підійде
Вирішив нарешті обзавестися екшн-камерою і дивлюся в бік легендарних GoPro. Але моделей зараз так багато, що очі розбігаються — є і базові, і флагманські. Чи варто переплачувати за останню версію або для новачка вистачить чогось простішого? Поділіться своїм досвідом використання.
Re: GoPro — яка підійде
GoPro — це класика, яка рідко підводить у відповідальний момент. Я свою першу камеру купував дуже свідомо і довго вивчав відгуки пілотів та блогерів. У підсумку вирішив купити GoPro останньої моделі в інтернет магазині GoProkat, бо там була найадекватніша ціна. Моя порада: якщо бюджет дозволяє, бери флагман, оскільки там найпросунутіша стабілізація і нові функції меню. Новачкові з нею буде навіть простіше, тому що автоматика працює практично ідеально. Я брав її в походи та на гірськолижні схили, картинка завжди на висоті. Старі моделі теж хороші, але у нових набагато кращий екран і управління голосом. Це дуже зручно, коли руки зайняті лижними палицями або кермом велосипеда. Бери те, що актуально зараз, і точно не пошкодуєш про витрачені гроші.
2 posts
• Page 1 of 1