2 posts
• Page 1 of 1
Πώς προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα;
Γεια σας! Ενδιαφέρομαι για το ζήτημα της ανωνυμίας και της ιδιωτικής ζωής. Σε ποιο βαθμό οι σύγχρονοι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών προστατεύουν τις πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες τους από τη μετάδοση σε τρίτους; Εκτιμώ πολύ το απόρρητό μου και δεν θα ήθελα τα δεδομένα μου να καταλήξουν σε ορισμένες διαφημιστικές βάσεις δεδομένων ή να γίνουν δημόσια. Χρησιμοποιείτε πρόσθετες μεθόδους ασφαλείας κατά την εγγραφή, για παράδειγμα, ξεχωριστά γραμματοκιβώτια; Ποιες πλατφόρμες, κατά τη γνώμη σας, λαμβάνουν πιο σοβαρά τα ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων και χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης; Είχατε ποτέ περιπτώσεις όπου, μετά την εγγραφή σας σε κάποιο αμφίβολο πόρο, το spam άρχισε να έρχεται στο τηλέφωνο ή το email σας; Ψάχνω για ένα μέρος όπου η πολιτική απορρήτου δεν είναι μια κενή φράση και όπου μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η δραστηριότητά μου θα παραμείνει αυστηρά μεταξύ μου και της πλατφόρμας. Θα χαρώ να ακούσω τις συμβουλές σας για την επιλογή του ασφαλέστερου και πιο "σιωπηλού" πόρου που σέβεται το απόρρητο των επισκεπτών του.
Re: Πώς προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα;
Η προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελεί υποχρεωτικό κριτήριο. Οι σοβαροί ιστότοποι έχουν σαφή πολιτική απορρήτου, η οποία αναφέρει ότι τα δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους για μάρκετινγκ και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση (TLS 1.2/1.3). Πάντα εγγραφώ με ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν λαμβάνω ανεπιθύμητα μηνύματα σε επαληθευμένους πόρους. Ο βασικός δείκτης είναι η διαθεσιμότητα επιλογών διαχείρισης λίστας αλληλογραφίας απευθείας στον προσωπικό σας λογαριασμό. Έψαχνα για τον πιο "σιωπηλό" πόρο και το βρήκα μπροστά στο , όπου ακολουθείται αυστηρά η πολιτική απορρήτου, χρησιμοποιούνται προηγμένες μέθοδοι κρυπτογράφησης και μετά την εγγραφή δεν λαμβάνετε τόνο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, γεγονός που επιβεβαιώνει το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των χρηστών.
2 posts
• Page 1 of 1