Use this forum for general discussion
3 posts • Page 1 of 1
Вебінари як альтернатива офлайн-подіям

by robertooo11 » Wed May 14, 2025 1:14 pm

Останнім часом думаю про те, щоб почати проводити навчальні сесії в онлайн-форматі. Раніше організовував невеликі курси офлайн, але це стало не дуже зручно — оренда залів дорога, а людей важко зібрати в одному місці. Почав чути про вебінари, але поки що до кінця не розумію, як це працює і які є плюси й мінуси. Чи це складно? Може хтось поділиться досвідом, з чого краще почати?

Re: Вебінари як альтернатива офлайн-подіям

by KBerg » Wed May 14, 2025 2:45 pm

Кілька місяців тому сам перейшов на вебінарний формат — це реально змінило мій підхід до викладання. Замість витрат на логістику, все стало значно простішим і доступнішим. Найголовніше — це правильна платформа. Я б радив для початку ознайомитися з поясненням, що таке вебінар і які функції він дає. Там чітко розписано, як це працює, і навіть наводяться приклади, як правильно побудувати трансляцію. Рекомендую спробувати, особливо якщо вже маєш досвід викладання.

Re: Вебінари як альтернатива офлайн-подіям

by Rickey5 » Thu May 15, 2025 6:44 am

Сам нещодавно задумувався над схожим варіантом — проведення майстер-класів онлайн. Добре, що тут є ті, хто вже пройшов цей шлях. Корисна тема, слідкуватиму за порадами.

3 posts • Page 1 of 1

Return to General Discussion