3 posts
• Page 1 of 1
Кредит без продажу криптовалюти: чи це можливо?
Я нещодавно стикнувся з ситуацією, коли терміново потрібні гроші, але не хочеться продавати криптовалюту, яку тримаю на довгострокову перспективу. Є у когось досвід, як отримати кредит, використовуючи крипту як забезпечення? Це важливо для мене, оскільки потрібно швидко вирішити фінансове питання, але не хочу позбавлятися своїх активів. Можливо, є способи отримати кредит без необхідності продажу?
Re: Кредит без продажу криптовалюти: чи це можливо?
Так, насправді існують сервіси, які дозволяють отримати кредит, не продаючи криптовалюту, а використовуючи її як заставу. Я сам нещодавно користувався таким варіантом, коли терміново потрібні були гроші. Це дозволяє зберегти свої активи і при цьому отримати необхідну суму в найкоротші терміни. Можеш подивитись тут: https://easypay.ua/ua/catalog/credity-online-na-kartu. Це надійний спосіб швидко отримати гроші, не продаючи крипту.
Re: Кредит без продажу криптовалюти: чи це можливо?
Я не користувався таким способом, але знаю, що багато хто зараз звертається до криптовалют для забезпечення кредитів. Якщо є така можливість, це дійсно може стати вирішенням для тих, хто не хоче втрачати свої активи. Напевно, треба ретельно перевіряти умови кредитування, аби не було неприємних сюрпризів.
3 posts
• Page 1 of 1