3 posts
• Page 1 of 1
Başqa bir darıxdırıcı loto deyil?
Gördüyüm lotereya saytlarının əksəriyyəti çox darıxdırıcıdır – sadəcə bilet alın və gözləyin. Təcrübəni daha əyləncəli və ya interaktiv edən onlayn loto varmı? Mən dəli qrafika gözləmirəm, amma bir az daha cəlbedici bir şey yaxşı olardı.
Re: Başqa bir darıxdırıcı loto deyil?
Bəli, nə demək istədiyinizi bilirəm - bəzi lotereya saytları sadəcə çox qurudur. Siz bir neçə düyməni sıxırsınız və sonra... heç nə yoxdur. Mən bir müddət əvvəl 10line loto Azərbaycandan istifadə etməyə başladım və bu, əslində hər şeyi bir az daha canlı hiss etdirir. Sayt təmiz görünür, sürətli işləyir və müntəzəm tirajları var, ona görə də əbədi olaraq gözlədiyinizi hiss etmirsiniz. Mən də xoşuma gəlir ki, onlar burada və orada bəzi promosyonlar və əlavə əşyalarla necə qarışdırırlar. Bu parlaq və ya yuxarı deyil, amma 2008-ci ildə də oynadığınız kimi hiss olunmur. İstifadəsi asan olduğu və məni yormadığı üçün əslində orada ilişib qalmışam. Sadə, lakin darıxdırıcı olmayan bir şeyin ardınca gedirsənsə, mən deyərdim ki, ona keç.
Re: Başqa bir darıxdırıcı loto deyil?
Diqqətinizə görə təşəkkür edirik! Adi saytlardan o qədər darıxdım ki, boyanın qurumasına baxmaq kimidir. Təsvir etdiyiniz şey daha yaxşı səslənir - təmiz, sadə, lakin tamamilə darıxdırıcı deyil. 10line loto-nu sınayın və bunun necə getdiyini görəcəyəm!
3 posts
• Page 1 of 1