5 posts
• Page 1 of 1
Taha Can Sarı Yorumları
Merhaba arkadaşlar.
Kripto konusunda yeni değilim ama profesyonel de değilim. Taha Can Sarı'yı rastladım, Financial Freedom Academy ile sık sık anılıyor.
Burada gerçekten onun kursunu alan var mı?
Anlamak istiyorum:
– Gerçekten ders veriyor mu yoksa sadece “kursun yüzü” mü?
– Eğitimden sonra sonuçların olduğu örnekler var mı?
– İçeriğin kalitesi, ödevler, uygulama nasıl?
İçeriden bilgi varsa minnettar olurum. Özellikle abartısız görüşler ilgimi çekiyor.
Kripto konusunda yeni değilim ama profesyonel de değilim. Taha Can Sarı'yı rastladım, Financial Freedom Academy ile sık sık anılıyor.
Burada gerçekten onun kursunu alan var mı?
Anlamak istiyorum:
– Gerçekten ders veriyor mu yoksa sadece “kursun yüzü” mü?
– Eğitimden sonra sonuçların olduğu örnekler var mı?
– İçeriğin kalitesi, ödevler, uygulama nasıl?
İçeriden bilgi varsa minnettar olurum. Özellikle abartısız görüşler ilgimi çekiyor.

Re: Taha Can Sarı Yorumları
Uzun zamandır kriptoyla ilgileniyorum, genelde uzun vadeli yatırım yaparım. Taha’nın kursunda DeFi konusuna daha önce hiç bakmadığım kadar detaylı baktım. Pasif gelir sağlayan sistemleri daha iyi anladım ve portföyüm artık daha verimli. Tecrübeli olanlar bile göz atsa iyi olur

Harika kurslar! Materyalin sunum tarzını beğendim. Taha çok anlaşılır bir şekilde açıklıyor, en karmaşık şeyler bile anlaşılır hale geliyor. Bazen destek ekibinden cevap beklemek zorunda kalmak biraz üzücüydü, ama şimdi başarılı işlemler için gerekli tüm bilgi birikimine sahibim.

Depoda çalışıyorum, kripto para birimlerini anlayabileceğimi hiç düşünmemiştim. Ama Taha'nın kursları bana sıfırdan bilgi verdi. Şimdi yavaş yavaş kriptoya yatırım yapıyorum, ek gelir elde ediyorum. Her şeyin kolay olduğunu söyleyemem, ama gerçekten işe yarıyor.

Elektronik para birimlerini anlamama yardımcı olacak birini uzun süre aradım ve buldum! Taha gerçekten ne dediğini biliyor. FFA Academy sayesinde sonunda terimler ve şemalar arasında kaybolmayı bıraktım. İlk ev ödevlerini yapmak zordu, ama sonra alıştım

5 posts
• Page 1 of 1