2 posts
• Page 1 of 1
Я працюю у сфері проектного менеджменту
Я працюю у сфері проектного менеджменту та відповідаю за будівництво логістичного складу. На практиці ми стикаємось із труднощами під час проходження експертизи проєктів і збору необхідних дозволів, оскільки законодавство постійно змінюється. Особливо хвилює питання відповідальності замовника та підрядника у випадку помилок у технічній документації. Чи є у вас навчальна програма, яка пояснює всі етапи цього процесу з прикладами реальних кейсів?
Re: Я працюю у сфері проектного менеджменту
Була в мене ситуація: ми з бригадою взялися за об’єкт, але замовник хотів, щоб усе було «по останніх стандартах». І я зрозумів, що трохи відстаю від сучасних вимог. Знайшов на https://proinfobud.ua/
курс для будівельників, де якраз пояснювали ці нюанси. Пройшов його, і вже на наступному об’єкті почув від клієнта: «От видно, що ви працюєте професійно». Так що іноді краще не економити на знаннях, бо вони реально повертаються у вигляді довіри й нових замовлень.
курс для будівельників, де якраз пояснювали ці нюанси. Пройшов його, і вже на наступному об’єкті почув від клієнта: «От видно, що ви працюєте професійно». Так що іноді краще не економити на знаннях, бо вони реально повертаються у вигляді довіри й нових замовлень.
2 posts
• Page 1 of 1