3 posts
• Page 1 of 1
איך אתם בודקים היסטוריית רכב לפני קנייה בלי ליפול בפח
חברים, אני כבר שבוע מחפש רכב יד שנייה וכל פעם מגלה משהו חדש שמלחיץ אותי. פעם אחת המוכר נשמע הכי אמין בעולם ובסוף הסתבר שהרכב עבר תאונה רצינית, ובפעם אחרת הקילומטראז’ נראה חשוד אבל לא ידעתי איך לבדוק את זה באמת. יש כל כך הרבה סיפורים על אנשים שקנו רכב ואחר כך גילו עיקולים, בעלים קודמים או בעיות שלא סיפרו להם. איך אתם בודקים את כל הנתונים לפני שאתם סוגרים עסקה? יש איזה כלי נוח שנותן תמונה מלאה בלי להתרוצץ בין אתרים ומשרדים? אשמח לשמוע מניסיון אישי כי אני כבר מתוסכל ומרגיש שכל נסיעה לראות רכב זה הימור.
Re: איך אתם בודקים היסטוריית רכב לפני קנייה בלי ליפול בפח
מכיר את התחושה הזאת לגמרי גם אני עברתי את אותו סרט לפני כמה חודשים עד שחבר מהעבודה שלח לי את האתר הזה: https://autoboom.co.il/check-car פשוט מכניסים מספר רכב ומקבלים דוח מסודר עם כל ההיסטוריה. מה שאהבתי זה שלא צריך להיות מומחה לרכבים כדי להבין מה כתוב שם – הכל ברור: בעלים קודמים, תאונות אם היו, בדיקות רישוי ועוד דברים שבדרך כלל המוכר “שוכח” להזכיר. חסך לי מלא זמן וכסף כי פסלתי שני רכבים שנראו מושלמים מבחוץ אבל הדוח שלהם היה בעייתי. אפילו עשיתי מזה קטע עם אשתי – כל רכב שראינו בדקנו מהטלפון כמו בלשים מבחינתי זה הפך להיות שלב חובה לפני כל בדיקה במוסך.
3 posts
• Page 1 of 1