2 posts
• Page 1 of 1
Oyun Zamanı Konsentrasiyanı Artıran "Fokus" Fon Musiqisi Seç
Oyun Zamanı Konsentrasiyanı Artıran "Fokus" Fon Musiqisi Seçimi
Mən oynayarkən xarici səslər məni yayındırır. Amma tam səssizlik də yaxşı deyil, çünki oyunun səsləri tək qalanda qulağa batır. Hansı kazinoda oyunçular üçün xüsusi fon musiqisi seçimi var — məsələn, "fokus", "sakit meşə", "okean səsləri" və ya "cinematic döyüş" kimi təyin edə biləsən? Mənə belə bir funksiya lazımdır ki, musiqini dəyişim və oyuna daha çox dalım. Bir platformada bunu görmüşəm, amma o bağlanıb. İndi axtarıram. Bu, sadəcə "səs yandır/söndür" deyil, həqiqi audio tənzimləmədir. Məsələn, böyük uduşda musiqi gərginləşir, yaxud sakit oyunlarda arxa fon rahatlaşdırır. Bu, psixoloji olaraq oyunçuya təsir edir. Kimsə bu cür audio profilləri olan kazino bilirmi? Adını və təcrübəsini yazsın. Unikallıq — səs mühitini fərdiləşdirməkdir.
Mən oynayarkən xarici səslər məni yayındırır. Amma tam səssizlik də yaxşı deyil, çünki oyunun səsləri tək qalanda qulağa batır. Hansı kazinoda oyunçular üçün xüsusi fon musiqisi seçimi var — məsələn, "fokus", "sakit meşə", "okean səsləri" və ya "cinematic döyüş" kimi təyin edə biləsən? Mənə belə bir funksiya lazımdır ki, musiqini dəyişim və oyuna daha çox dalım. Bir platformada bunu görmüşəm, amma o bağlanıb. İndi axtarıram. Bu, sadəcə "səs yandır/söndür" deyil, həqiqi audio tənzimləmədir. Məsələn, böyük uduşda musiqi gərginləşir, yaxud sakit oyunlarda arxa fon rahatlaşdırır. Bu, psixoloji olaraq oyunçuya təsir edir. Kimsə bu cür audio profilləri olan kazino bilirmi? Adını və təcrübəsini yazsın. Unikallıq — səs mühitini fərdiləşdirməkdir.
Re: Oyun Zamanı Konsentrasiyanı Artıran "Fokus" Fon Musiqisi
Hazırda bir çox platformalar istifadəçilərə Google, Facebook və ya digər sosial şəbəkə hesabları vasitəsilə tez qeydiyyatdan keçmək imkanı təklif edir. Bu üsul çox rahat görünsə də, mən bunun arxasında duran potensial riskləri dərindən araşdırmaq istəyirəm online domino pullu səhifəsində sosial şəbəkə qeydiyyatı variantı mövcuddur, lakin bu zaman platforma sosial şəbəkədən hansı məlumatları əldə edir – sadəcə ad və e-poçt, yoxsa dostlar siyahısı, doğum tarixi və digər detallar? İstifadəçi bu məlumatların hansılarının paylaşılacağını əvvəlcədən bilə bilərmi? Bundan əlavə, sosial şəbəkə hesabı ilə qeydiyyatdan keçən istifadəçi sonradan platformada ayrıca şifrə təyin etmək imkanına malikdirmi, yoxsa giriş həmişə sosial şəbəkə vasitəsilə olur? Bu, əgər sosial şəbəkə hesabı sındırılarsa, platformadakı hesabın da təhlükə altına düşməsinə səbəb ola bilər. Mən bu iki qeydiyyat üsulu – ənənəvi e-poçt/telefon və sosial şəbəkə – arasında təhlükəsizlik baxımından fərqləri anlamaq istərdim. Sizcə, hansı üsul daha təhlükəsizdir və istifadəçilər seçim edərkən nələrə diqqət etməlidirlər?
2 posts
• Page 1 of 1