2 posts
• Page 1 of 1
amma hələ də öz idealımı tapa bilməmişəm
Hörmətli forum üzvləri. Mən bu sahədə təcrübəli oyunçu sayılıram, amma hələ də öz idealımı tapa bilməmişəm. Axtardığım kazino sadəcə məşhur olan deyil, həm də özünəməxsus üslubu olan bir yerdir. Mənə elə bir platforma lazımdır ki, orada həm klassik slotlar, həm də müasir yeniliklər mövcud olsun. Bonus siyasəti şəffaf olmalıdır, çıxarışlar isə ani. Bəzən elə hiss edirəm ki, kazinolar yalnız pul qazanmaq üçün yaradılır, amma mən oyun əyləncəsi üçün dəyər verilən bir yer istəyirəm. Bəlkə sizin sevdiyiniz, az tanınan, lakin çox keyfiyyətli bir kazino var? Bölüşsəniz, çox minnətdar olaram.
Re: amma hələ də öz idealımı tapa bilməmişəm
İstifadəçilər müxtəlif brauzerlərdən – Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera – istifadə edirlər və hər bir brauzer HTML, CSS və JavaScript kodlarını fərqli şəkildə şərh edə bilər. Bu səbəbdən qeydiyyat formasının bütün brauzerlərdə eyni dərəcədə düzgün və funksional göstərilməsi vacibdir 1xbet giris aze səhifəsindəki qeydiyyat formasının müxtəlif brauzerlərlə uyğunluğu – məsələn, köhnə versiya brauzerlərdə də işləyib-işləməməsi, bütün sahələrin düzgün göstərilməsi, JavaScript səhvlərinin olmaması – məni çox maraqlandırır. Bəzi platformalar yalnız ən son brauzer versiyalarını dəstəkləyir və köhnə brauzer istifadəçilərinə "Brauzeriniz köhnədir, zəhmət olmasa yeniləyin" mesajı göstərir. Digər platformalar isə mümkün qədər geniş brauzer dəstəyi təmin etməyə çalışır. Sizcə, hansı yanaşma daha məqsədəuyğundur? Həmçinin, platforma brauzer uyğunsuzluğu səbəbindən yaranan problemlər barədə istifadəçiyə aydın və başa düşülən mesaj göstərirmi? Bəs istifadəçiyə alternativ brauzer tövsiyə edilirmi? Mən bu platformanın brauzer uyğunluğu siyasətinin nə dərəcədə inklüziv, peşəkar və istifadəçi dostu olduğunu başa düşmək istərdim.
2 posts
• Page 1 of 1