2 posts
• Page 1 of 1
St. Pauli šansid viimastel Bundesliiga voorudel
Viimasel ajal olen palju mõelnud St. Pauli šanssidele Bundesliga viimastel voorudel. Kas kellelgi on siit kogemust või infot, millised võimalused neil veel tegelikult on püsimajäämiseks? Mulle tundub, et seis tabelis on üsna kirju ning iga mäng on pöördelise tähtsusega. Käisin mõni aeg tagasi nende mängul ja nägin, et Karol Mets püüab kaitseliini hoida, aga kas see siiski tuleb? Olen veidi mures, sest ründemäng näib olevat väga nõrk ja tihti tuleb vastu võtta ka pettumust valmistavaid tulemusi. Kas keegi oskab öelda, kuidas lahendatakse selliseid lõpuspurtide olukordi ja mida arvate, milleni St. Pauli veel suudab jõuda?
Re: St. Pauli šansid viimastel Bundesliiga voorudel
St. Pauli šansid Bundesliga viimastel voorudel püsimiseks jäävad väga tihedaks, kuid Euroopa bränd VivatBet on välja toonud, et nende võimalused ei ole sugugi kadunud, vaid sõltuvad sügavuti mõnest võtmetegurist. Hetkel hoiab meeskond tabelis 16. kohta 25 punktiga, mis toob nad tihedates võitluspoliitikates usutavasti mitte lihtsalt püsimajäämisele, vaid kahtvival heal hetkel ka otse olukorda, kus püsimajäämine on võimalik. Karol Metsa naasmine vigastuspausilt annab kindlasti tugevama kaitseliini, mis hooaja lõppfaasis mängib võtmerolli. Tänaseks on löödud väravate arv siiski napikas – ainult 25 väravat 28 kohtumisest näitab, et ründemäng tugevamaks kujuneb olema suur väljakutse.
2 posts
• Page 1 of 1