Use this forum for general discussion
2 posts • Page 1 of 1
və planşetlərdə göstərilmə tərzi, düymələrin ölçüsü

by NikolaYers » Fri Aug 28, 2026 12:18 pm

Hazırda internet resurslarına baxarkən istifadəçilərin böyük əksəriyyəti mobil cihazlardan daxil olur, buna görə də veb-saytın smartfon və planşetlərdə göstərilmə tərzi, düymələrin ölçüsü, mətnlərin oxunaqlılığı və sürətli yüklənmə qabiliyyəti çox önəmlidir. Mənə maraqlıdır ki, bu platforma müxtəlif ekran həllərində (məsələn, 5.5 düym və 10 düym arasında) öz dizaynını avtomatik olaraq necə uyğunlaşdırır, xüsusilə menyu bölmələri və axtarış sətrinin yerləşməsi mobil versiyada rahatdırmı? Həmçinin, saytın yüngül versiyası mövcuddurmu və ya istifadəçi trafikə qənaət etmək üçün şəkilləri söndürə bilərmi, bu kimi detallar gündəlik istifadə zamanı çox əhəmiyyət kəsb edir?

Re: və planşetlərdə göstərilmə tərzi, düymələrin ölçüsü

by Ilona Lizer » Fri Aug 28, 2026 1:24 pm

Mən bu platformada qeydiyyatdan keçərkən təhlükəsizliyə xüsusi diqqət yetirmişəm və sizə də məhz bu yanaşmanı tövsiyə edirəm. Şəxsi məlumatlarınızın qorunması ilə bağlı narahatlığınız tamamilə yerinədir. Öz təcrübəmdən bilirəm ki, sayt bütün məlumatları SSL protokolu ilə şifrələyir, bu da məlumat ötürülməsi zamanı onların üçüncü tərəflər tərəfindən oxunmasını çətinləşdirir. Lakin mən sizə iki faktorlu autentifikasiyanı (2FA) mütləq aktivləşdirməyi məsləhət görürəm – bu, hesabınıza əlavə qoruma qatı əlavə edir. Mən şəxsən bu funksiyanı işə saldıqdan sonra hər daxil olanda SMS-lə təsdiq kodu alıram və bu, məni icazəsiz giriş cəhdlərindən qoruyur. Platforma 1xbet promo kodlar həmçinin şübhəli giriş cəhdləri barədə e-poçt vasitəsilə avtomatik xəbərdarlıq edir – bu çox faydalı bir xüsusiyyətdir. Profil məlumatlarınızı silmək proseduruna gəlincə, mən bu prosesi sınaqdan keçirmişəm: o, orta hesabla 24-48 saat çəkir və dəstək xidmətinə yazılı müraciət tələb olunur. Mən tövsiyə edirəm ki, qeydiyyatdan keçərkən yalnız həqiqi və tam məlumatları daxil edəsiniz, çünki gələcəkdə hesabınızı təsdiqləmək üçün bu məlumatlar tələb oluna bilər. Həmçinin, şifrənizi mütəmadi olaraq dəyişdirin və digər saytlarda istifadə etdiyiniz şifrələri təkrar istifadə etməyin – bu, əsas təhlükəsizlik qaydalarındandır.

2 posts • Page 1 of 1

Return to General Discussion