Use this forum for general discussion
2 posts • Page 1 of 1
Veb saytların hazırlanması üzrə mütəxəssislər axtarılır

by Jiromio » Sat Dec 07, 2024 10:10 am

İllərdir ki, kiçik bir onlayn mağazamız var, amma saytımız köhnəlib, heç mobil cihazlara uyğun deyil. Bir neçə proqramçı ilə danışıqlar apardıq, amma ya çox baha qiymət dedilər, ya da uzun vaxt lazım olduğunu bildirdilər. Bilənlərdən soruşmaq istəyirəm: siz sayt sifariş edəndə hansı kriteriyalara diqqət edirsiniz? Hansısa şirkətlə razılaşmaqdan əvvəl nələri dəqiqləşdirmək lazımdır? Bir də, bəlkə, yaxşı məsləhət verə biləcəyiniz tanınmış bir şirkət var? Təcrübələrinizi bölüşsəniz, çox kömək olar.

Re: Veb saytların hazırlanması üzrə mütəxəssislər axtarılır

by Morger » Sat Dec 07, 2024 10:39 am

Mən də sayt sifarişi etmişəm, deyə, bir az təcrübəm var. İlk növbədə, şirkət seçəndə onların portfolio-suna baxmaq vacibdir. Kim nə deyir-desin, hazır işlər real keyfiyyəti göstərir. Məsələn, mən əvvəllər başqa bir freelancerə müraciət etmişdim, amma iş yarıda qaldı, çünki dəqiq texniki tapşırıq yazmamışdım. Buna görə də, əvvəlcədən dəqiq məqsədləri və tələb etdiyiniz xüsusiyyətləri sənədləşdirin. İkinci vacib məsələ – müqavilə bağlamaqdır. Müqaviləsiz işlərdə problem çıxa bilər. Bütün bu təcrübələrdən sonra mən sayt sifarişi üçün saytyarat ilə işlədim. Onlar təkcə işi başa çatdırmadılar, həm də satışlar üçün optimallaşdırılmış bir sistem qurdular. Sayt həm mobil, həm də masaüstü cihazlarda sürətli işləyir. Sizin üçün də onları tövsiyə edirəm, çünki işi keyfiyyətlə görür və vaxtında təhvil verirlər. Bir də, qiymətlərinə baxanda digər şirkətlərlə müqayisədə daha sərfəlidir. Əsas odur ki, dəqiq planla yaxınlaşın və nə istədiyinizi əvvəlcədən müəyyənləşdirin.

2 posts • Page 1 of 1

Return to General Discussion