2 posts
• Page 1 of 1
Обслуговування жатки
Хочу порадитись щодо обслуговування жатки. Вже не один сезон працюю на своїй, але здається, що вона почала працювати не так ефективно, як раніше. Можливо, час її перевірити, але не знаю, з чого почати. Що слід робити для підтримки жатки в робочому стані і на що звертати увагу, щоб не пошкодити техніку?
Re: Обслуговування жатки
З обслуговуванням жатки головне — це регулярність. Потрібно не тільки чистити техніку після роботи, а й перевіряти стан ножів, підшипників і всієї системи. Я зазвичай купую запчастини до жаток https://harvest-agro.com.ua/ua/all-products/nozhi-dlya-zhatok/ у Харвест Агро Груп, вони спеціалізуються на такій техніці, і їхні деталі завжди високої якості. Наприклад, я купував у них нові ножі — після заміни працюють чудово, навіть на важких грунтах. Також варто звертати увагу на рівень мастила, перевіряти фільтри і підшипники — це дозволяє уникнути зайвих поломок. Крім того, у Харвест Агро Груп завжди є консультації, тож можна не тільки купити запчастини, а й отримати поради по догляду за технікою.
2 posts
• Page 1 of 1