Use this forum for general discussion
2 posts • Page 1 of 1
Обслуговування жатки

by Pberty » Fri Jan 03, 2025 10:23 pm

Хочу порадитись щодо обслуговування жатки. Вже не один сезон працюю на своїй, але здається, що вона почала працювати не так ефективно, як раніше. Можливо, час її перевірити, але не знаю, з чого почати. Що слід робити для підтримки жатки в робочому стані і на що звертати увагу, щоб не пошкодити техніку?

Re: Обслуговування жатки

by Gber » Fri Jan 03, 2025 10:53 pm

З обслуговуванням жатки головне — це регулярність. Потрібно не тільки чистити техніку після роботи, а й перевіряти стан ножів, підшипників і всієї системи. Я зазвичай купую запчастини до жаток https://harvest-agro.com.ua/ua/all-products/nozhi-dlya-zhatok/ у Харвест Агро Груп, вони спеціалізуються на такій техніці, і їхні деталі завжди високої якості. Наприклад, я купував у них нові ножі — після заміни працюють чудово, навіть на важких грунтах. Також варто звертати увагу на рівень мастила, перевіряти фільтри і підшипники — це дозволяє уникнути зайвих поломок. Крім того, у Харвест Агро Груп завжди є консультації, тож можна не тільки купити запчастини, а й отримати поради по догляду за технікою.

2 posts • Page 1 of 1

Return to General Discussion