Use this forum for general discussion
3 posts • Page 1 of 1
Досвід навчання у міжнародному ліцеї Study.ua

by EvanDuke » Mon Sep 22, 2025 11:12 am

Моя історія почалася з того, що донька дуже хотіла навчатися за кордоном, але ми з дружиною хвилювалися, як вона зможе підготуватися і чи вистачить знань для вступу в університет. Звичайна школа давала хорошу базу, але відчувалося, що рівень англійської та підхід до предметів не відповідають тому, що потрібно для вступу в Європу чи Америку. Ми довго шукали варіанти, і знайомі порадили звернути увагу на міжнародний ліцей Study.ua. Я спочатку скептично ставився, бо вважав, що це чергова «реклама», але коли дізнався, що вони реально мають партнерства з сотнями університетів у різних країнах, то став серйозно розглядати. Зараз донька навчається там у Києві, і видно, як сильно вона підтягнула англійську та стала впевненою у спілкуванні.

Re: Досвід навчання у міжнародному ліцеї Study.ua

by Thiefcrazy98 » Tue Sep 23, 2025 10:03 am

У мене син навчається в Одесі, і я можу сказати, що це було одне з найкращих рішень. Ми теж вагалися, бо боялися змінювати школу, але в якийсь момент стало ясно, що для нормальної підготовки до вступу в іноземний університет потрібна інша атмосфера. Тут дуже важливо, що дитина щодня має практику англійської не тільки на уроках, а й у спілкуванні з викладачами та однолітками. Ще сподобалося, що є формат, який більше схожий на школа повного дня, коли дитина проводить у ліцеї більшу частину часу, і ми не хвилюємось за те, що вона залишиться без нагляду. Домашнє завдання вони часто роблять прямо там, і це реально полегшує життя батькам. У програмах багато уваги приділяють критичному мисленню, самостійним проєктам та навичкам, які потім знадобляться в університеті. Ми бачили, як наш син, який раніше боявся виступати перед класом, тепер спокійно презентує свої роботи англійською. І головне, що він сам горить ідеєю вступити в Канаду, каже, що вже не боїться конкуренції. Для мене це показник, що середовище працює: дитина не просто зубрить, а реально росте і стає самостійною. Раджу тим, хто сумнівається, принаймні сходити на знайомство з програмою і поспостерігати.

Re: Досвід навчання у міжнародному ліцеї Study.ua

by Tbes50203 » Wed Sep 24, 2025 11:32 am

Іноді ловлю себе на думці, що майбутнє дитини часто визначається випадковими рішеннями — яку школу обрати, яку мову вивчати серйозніше, до якого вчителя потрапити. Наче дрібниці, але з них складається ціла траєкторія, яка може відкрити двері або, навпаки, залишити закритими. Це трохи лякає, бо розумієш, що жоден вибір не буває зовсім нейтральним.

3 posts • Page 1 of 1

Return to General Discussion