1 post
• Page 1 of 1
Pridruži se Legiano
Tako, da bom delil svoje mnenje v nekoliko bolj sproščenem forumskem tonu, brez pretiranih reklamnih fraz, ampak še vedno dovolj informativno. V zadnjem času sem preizkušal več različnih platform za igre na srečo, in ena, ki me je pozitivno presenetila, je bila Legiano. Ne bom dajal povezav, ker to ni dovoljeno, lahko pa omenim ponudbo, ki me je pritegnila: “Pridruži se Legiano Casinu in prejmi 100 % bonus do 500 $!” – to je bil zame vsaj lep začetek https://legiano-slovenia.com/ .Kar me je najprej pritegnilo, je bil Arsenalski izbor iger. To ni samo marketinška fraza; v praksi pomeni, da imajo širok nabor različnih zvrsti – od klasičnih miznih iger do hitrih slotov in kar nekaj naslovov, ki jih prej še nisem videl. Všeč mi je, ko platforma ni kopija stotine drugih, temveč dejansko ponudi nekaj novega ali pa vsaj sestavi izbor tako, da deluje sveže. Tukaj sem imel občutek, da se nekdo dejansko trudi.Druga zadeva, ki mi je padla v oči, je bila Cesarska hierarhija VIP programa. To je zanimiv izraz, ampak lepo opiše sistem nagrajevanja zvestobe. Člani niso obravnavani vsi enako, ampak se stopnjujejo prednosti. Kar je pomembno: nagrade niso samo simbolične ali nepotrebne. Govorim o realnih ugodnostih, hitrejši podpori, personaliziranih ponudbah itd. Če že igraš redno, je prav, da te platforma to tudi nagradi.
1 post
• Page 1 of 1