Use this forum for general discussion
3 posts • Page 1 of 1
Kiedy będzie dostępny katalog Avon 2025?

by laura32 » Thu Apr 24, 2025 8:13 pm

Cześć! Chciałam zapytać, kiedy będzie dostępny katalog Avon na 2025 rok? Widzę, że na stronie pojawiają się zapowiedzi, ale nie wiem dokładnie, kiedy mogę się spodziewać pełnej wersji. Zawsze korzystam z katalogów online, ale nie mam pewności, czy to już ten czas, czy muszę jeszcze poczekać. Ktoś może ma jakieś informacje na ten temat?

Re: Kiedy będzie dostępny katalog Avon 2025?

by ron43 » Thu Apr 24, 2025 8:18 pm

Hej! Katalog Avon 2025 jest już na stronie, w wersji elektronicznej. Możesz sprawdzić najnowsze katalogi, takie jak Avon 3/2025 na marzec, Avon 4/2025 na kwiecień i Avon 5/2025 na maj. Wszystkie te katalogi są dostępne online na stronie avonok.pl, a na pewno znajdziesz tam mnóstwo nowości. Co ciekawe, możesz również zostać przedstawicielem Avon, co da Ci dostęp do zniżek oraz specjalnych promocji. Przy rejestracji na stronie, otrzymasz prezent przy pierwszym zamówieniu. Możesz także skorzystać z bezpłatnej dostawy. Katalogi dostępne na stronie będą aktualizowane, więc śledź stronę na bieżąco!

Re: Kiedy będzie dostępny katalog Avon 2025?

by Markus » Thu Apr 24, 2025 8:21 pm

Cześć wszystkim! Ja też zawsze korzystam z elektronicznych wersji katalogów, bo to wygodne i można od razu przejrzeć, co jest w sprzedaży. Czekam na kolejne katalogi, bo często pojawiają się promocje, które ciężko znaleźć w tradycyjnych sklepach. Na pewno jeszcze kilka osób się tu odezwie z ciekawymi spostrzeżeniami na temat nowości.

3 posts • Page 1 of 1

Return to General Discussion