1 post
• Page 1 of 1
Накрутка збережень в Тік Ток
Я вирішила протестувати накрутку збережень для свого відео в TikTok, бо хотілося, щоб воно не загубилось серед інших. Вибрала сервіс LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-zberezhen-tiktok/ бо чула про нього хороші відгуки. Оформлення замовлення зайняло лічені хвилини – усе інтуїтивно просто. Збереження почали з’являтися вже через кілька годин, і я реально побачила ефект: відео почало набирати більше переглядів, зросла активність, його навіть додали в рекомендації.
Приємно здивувало те, що збереження були від реальних акаунтів, і жодних проблем з безпекою акаунта не виникло. LikeStorm подбав про конфіденційність і якість послуг, що для мене було ключовим моментом. Якщо ви хочете дати поштовх своєму контенту, особливо на старті — можу щиро порадити цей сервіс, він дійсно працює.
Приємно здивувало те, що збереження були від реальних акаунтів, і жодних проблем з безпекою акаунта не виникло. LikeStorm подбав про конфіденційність і якість послуг, що для мене було ключовим моментом. Якщо ви хочете дати поштовх своєму контенту, особливо на старті — можу щиро порадити цей сервіс, він дійсно працює.
1 post
• Page 1 of 1