3 posts
• Page 1 of 1
Προβλήματα με τα καζίνο
Ειλικρινά, έχω ήδη απογοητευτεί. Τρεις φορές στη σειρά έκανα εγγραφή σε διαφορετικά καζίνο και κάθε φορά η ίδια ιστορία: υπόσχονται γρήγορες πληρωμές, αλλά μετά καθυστερούν για εβδομάδες ή ζητούν κάποια επιπλέον έγγραφα, τα οποία δεν είχαν ζητήσει προηγουμένως. Έχω την αίσθηση ότι το κάνουν επίτηδες για να κάνει ο άνθρωπος πίσω. Ίσως κάποιος έχει θετική εμπειρία; Παρακαλώ, μοιραστείτε μαζί μας σε ποια πλατφόρμα μπορεί κανείς να παίξει με σιγουριά και να μην ανησυχεί για την ανάληψη των χρημάτων του.

Re: Προβλήματα με τα καζίνο
Ναι, καταλαβαίνω. Είχα το ίδιο πράγμα σε μια "μεγάλη" ιστοσελίδα, περίμενα ένα μήνα για τα χρήματα. Από τότε ψάχνω μόνο για πλατφόρμες με άδεια, γιατί χωρίς άδεια υπάρχουν μόνο προβλήματα εκεί.

Re: Προβλήματα με τα καζίνο
Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ ο ίδιος έχω πέσει σε τέτοιες ιστοσελίδες, όπου οι πληρωμές καθυστερούσαν για εβδομάδες, ενώ μια φορά δεν μου κατέβαλαν καθόλου τα χρήματα. Μετά από αυτό άρχισα να διαβάζω για τις άδειες και να ψάχνω κριτικές. Τώρα παίζω στο cosmic slots μετά από συμβουλή ενός φίλου. Αυτό το καζίνο είναι απλά το καλύτερο στο οποίο έχω παίξει. Η ίδια η ιστοσελίδα έχει άδεια, λειτουργεί επίσημα και, το πιο σημαντικό, μπορείς πραγματικά να κάνεις ανάληψη χρημάτων από αυτήν. Τα χρήματα έρχονται χωρίς κρυφές προμήθειες και μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που σας βολεύει: κάρτες, Skrill, κρυπτονομίσματα. Ο ιστότοπος είναι στα ελληνικά και όλα είναι σε ευρώ, κάτι που είναι βολικό. Για μένα αυτό ήταν ο βασικός παράγοντας για να μην ανησυχώ για τα χρήματα.

3 posts
• Page 1 of 1