3 posts
• Page 1 of 1
Meyarlar dəyişirmi
Niyə müxtəlif platformaları müqayisə etsəm də… meyarlarımın sabitliyini anlaya bilmirəm?
Re: Meyarlar dəyişirmi
Bəzən elə olur ki, öz qiymətləndirmə prosesimə nə qədər diqqətlə yanaşsam da, içimdəki meyarların gah genişlənib gah daraldığını hiss edirəm və bu dəyişkənlik sanki bütün fikirlərimi bir nöqtədə toplamağıma mane olur; nəticədə tutmağa çalışdığım məntiqi xətt, hər şey sanki aydınlaşmalı olduğu anda, gözlənilmədən əlimdən sürüşüb gedir və mən yenidən əvvəlki qeyri-müəyyən vəziyyətə qayıdıram.
Re: Meyarlar dəyişirmi
Salam! Mən artıq bir müddətdir ki, Mostbet tətbiqindən istifadə edirəm və qeydiyyat prosesi ilə bağlı öz təcrübəmi paylaşa bilərəm. İlk öncə onu deyim ki, hər şey sadə və aydın şəkildə qurulub. mostbet apk qeydiyyat linkindən istifadə edərək telefona uyğun versiyanı yükləyib birbaşa daxil ola bilirsiniz. Qeydiyyat zamanı əsas məlumatları – ad, soyad, əlaqə nömrəsi və email daxil etmək kifayətdir. Əlavə üstünlüklərdən biri isə odur ki, təsdiqləmə SMS vasitəsilə tez bir zamanda həyata keçirilir və əlavə sənəd yükləmək tələb olunmur. Mənim qeydiyyatım cəmi 5 dəqiqə çəkdi və dərhal balansımı artırıb mərclərə başlaya bildim. Tətbiqin interfeysi də çox rahatdır, həm yeni başlayan, həm də təcrübəli istifadəçilər üçün uyğundur. Əlavə olaraq, qeydiyyatdan sonra müxtəlif bonuslar da təqdim olunur, bu da təcrübəni daha maraqlı edir. Məncə, sınamağa dəyər.
3 posts
• Page 1 of 1