3 posts
• Page 1 of 1
Світшот як універсальний варіант для роботи з дому
Працюю фрілансером уже майже 2 роки, і зрозумів, що вдома треба вдягатись не як “у піжамі”, бо тоді і продуктивність на нулі. От шукаю зараз якийсь зручний, але нормальний світшот – щоб був м’який, але не виглядав як старий светр. Бо буває, що треба і в Zoom зідзвонюватись, і не хочеться виглядати так, ніби щойно з ліжка встав. Хтось теж з таким стикався? Можливо, порадите щось, де комфорт не суперечить вигляду?

Re: Світшот як універсальний варіант для роботи з дому
У мене така ж історія — після кількох місяців у футболці й халаті я зрозумів, що час вдягатись хоча б якось по-людськи. Купив собі два світшоти з https://luforu.com/katalog/verh/svitshoty/ — темно-сірий і бежевий. М’які, приємні на дотик, і виглядають досить охайно, навіть перед камерою. І що цікаво — справді відчув, що працюється краще, коли одяг трохи “збирає”.

Re: Світшот як універсальний варіант для роботи з дому
Ніколи не думав, що обговорення домашнього одягу можуть бути такими корисними. Я, наприклад, часто працюю в кав’ярнях, і от світшот – це майже універсальна форма. Не зобов’язує, але й не виглядає неохайно. Особливо зараз, коли межа між “домашнім” і “вуличним” одягом майже стерлась.

3 posts
• Page 1 of 1